BELL SCHEDULES

REGULAR DAY SCHDULE (Monday/Wednesday/Friday)

Period	Time	Duration
1/6	8:00am – 9:20am	80 minutes
2/7	9:25am – 10:45am	80 minutes
Break	10:45am – 10:55am	10 minutes
3/8	10:55am – 12:15pm	80 minutes
Lunch	12:15pm – 12:55pm	40 minutes
4/9	12:55pm – 2:15pm	80 minutes
5/10	2:20pm – 3:40pm	80 minutes

* Semester 1: Periods 1 – 5 / *Semester 2: Periods 6 – 10

TUTORIAL DAY SCHDULE (Tuesday/Thursday)

Period	Time	Duration
1/6	8:00am – 9:15am	75 minutes
2/7	9:20am – 10:32am	72 minutes
Break	10:32am – 10:42am	10 minutes
Tutorial	10:42am – 11:12pm	30 minutes
3/8	11:17am – 12:29pm	72 minutes
Lunch	12:29pm – 1:09pm	40 minutes
4/9	1:09pm – 2:21pm	72 minutes
5/10	2:26pm – 3:41pm	75 minutes

* Grades 8 to 10 attend periods 2/7 to 5/10.

Grades 11 and 12 attend 4 classes per day over the 5 periods, with a study period. A full-time schedule of 8 courses is required.